Content Shoot

(Zeer) Content Shoot

Instagram. Je weet dat het belangrijk is, gratis reclame en alles. Maar zelf heb je er geen tijd voor, of je snapt gewoon niet hoe het er bij anderen zo goed uitziet en bij jou een zooitje. Misschien vind je het gewoon ook niet leuk. Nou, ik hou ervan. Wat ik graag doe, is mooi beeld maken en daar weer een compositie van te maken voor jouw feed. Een portfolio voor jouw bedrijf. Voor deze shoot ga ik ervan uit dat alles al op locatie aanwezig is (interieur/eten/drinken/producten) Het contactmoment vind telefonisch plaats en op dezelfde dag, voorafgaand aan de shoot. Uiteraard zijn deze beelden ook heel bruikbaar op je website.

Styled

Creative! Je bent creatief, productief, lekker bezig met jouw eigen onderneming, MAAR die foto's komen er maar niet van. Het idee zit al een tijdje in je hoofd, maar hoe ga je het uitvoeren? We gaan het nu doen! Vooraf maken we samen een moodboard en wilde plannen. Ik vind het belangrijk om je even te leren kennen en op dezelfde golflengte te zitten. Styling, locatie, opzet, alles erop en eraan. Het wordt vast allemaal anders dan vooraf gedacht, maar dan beter. Voorbeelden van styled shoots: clipshoot, album cover artwork, fashion collectie, performance, workshop/training.

Event

Event? Love it. Zet mij maar een dag tussen je gasten en ik zorg voor een eeuwige herinnering in beeld.

Gallery met voorbeelden onder Pricing & Packages


Pricing & Packages

Content

- Kennismakingsgesprek
- 1,5 tot 2 uur shoot
- 60 foto’s binnen een week online geleverd

€250 exc btw

Zeer Content

- Kennismakingsgesprek
- 1,5 tot 2 uur shoot
- 60 foto’s
- Aangeleverd in Preview, zodat je alles direct op Instagram kan plaatsen

€395 exc btw

Event

- Reportage van een event
- Een dag of avond fotografie
- 250 beelden

startprijs €750 exc btw

Styled

- Brainstormsessie
- Een styled shoot neemt minimaal een halve dag in beslag
- 80/100 beelden

- startprijs €450 exc btw


D A N K

Hogeschool Rotterdam // NLXL // Kinga Sidor // Anneke Secondhand // Staartjes & Stekeltjes // Soulsistah Events // Porta del Mar Beach Villas // Cloud 9 Music // De Boomhuttenclub // Oh Dear // Xiringuito // Truijen Glas // Vincenzo’s Osteria // Vincenzo’s // Café Emma // Pluk! Den Haag // Claire Hermans // Julia van Bergen // OONA