Belangrijke momenten worden nu vaak met een telefoon vastgelegd. Zeker ook waardevol, maar het haalt het toch niet bij ‘echte’ foto’s. Plus je staat er zelf nooit op. Gun jezelf zo nu en dan een mooie reportage. Als kado ook super, of naderhand in de vorm van een mooie print bijvoorbeeld.

Maar ik ben echt NIET fotogeniek! En het is zo awkward om te poseren. Niet waar, iedereen is mooi op z'n eigen manier en ik ga dat vastleggen. Waar, poseren is awkward en dat gaan we dus ook niet echt doen. Waar nodig geef ik wel aanwijzigingen, maar geen zorgen over stijve plaatjes. Ik hou van de momenten net tussendoor, waarop je op je mooist bent.

De sessies duren 1 tot 2 uur, soms staat alles er snel op, een andere keer is het fijner meer tijd te nemen. Go with the flow!

Scroll verder naar beneden voor pakketten en prijzen.

Prijzen zijn inclusief btw, maar exclusief reiskosten buiten Den Haag (0,35ct/km - max 1 uur reistijd voor lifestyle shoots)

Zwanger

Foto’s van jou en je mooie buik, met of zonder partner / andere kinderen. We kiezen samen een locatie en zorgen ervoor dat je comfortabel genoeg bent om te shinen.

vanaf €295

Familie

Met het hele gezin een gezellige shoot, niet te moeilijk, gewoon lekker spelen / wandelen op een mooie plek. Tussendoor schiet ik plaatjes en vang ik diegene die geen zin hebben.

vanaf €295

Baby

Geloof me, 1 echt mooie foto is zoveel meer waard dan die hele berg telefoonfoto’s. Ik kom even jullie bubbel in - geen mandjes, tierelantijnen en strikken, gewoon prachtplaatjes van je prachtbaby('s). En jullie.

vanaf €295

Pricing & Packages

Single

- 30 digitale downloads in een online gallery

€ 295

Double

- 35 digitale downloads in een online gallery
- Album (20x20cm, 20 blz) met linnen kaft

€ 395

Kingsize

- 40 digitale downloads
- Album (20x20cm, 20 blz) met linnen kaft
- Serie Fine Art Prints in (vegan) omslagmap

€450