Belangrijke momenten worden nu vaak met een telefoon vastgelegd. Zeker ook waardevol, maar het haalt het toch niet bij ‘echte’ foto’s. Plus je staat er zelf nooit op. Gun jezelf zo nu en dan een mooie reportage. Als kado ook super, of naderhand in de vorm van een mooie print bijvoorbeeld.

Maar ik ben echt NIET fotogeniek! En het is zo awkward om te poseren. Niet waar, iedereen is mooi op z'n eigen manier en ik ga dat vastleggen. Waar, poseren is awkward en dat gaan we dus ook niet echt doen. Waar nodig geef ik wel aanwijzigingen, maar geen zorgen over stijve plaatjes. Ik hou van de momenten net tussendoor, waarop je op je mooist bent.

Prijzen zijn inclusief btw, maar exclusief reiskosten buiten Den Haag (0,35ct/km)

Zwanger

Foto’s van jou en je mooie buik, met of zonder partner / andere kinderen. We kiezen samen een locatie en zorgen ervoor dat je comfortabel genoeg bent om te shinen.
De shoot duurt ongeveer een uur (geen haast) en je krijgt 30 bewerkte/digitale foto’s.

€275

Familie

Met het hele gezin een gezellige shoot, niet te moeilijk, gewoon lekker spelen / wandelen op een mooie plek. We zijn ongeveer 1,5 uur bezig en je ontvangt 45 bewerkte/digitale foto’s.

€295

Baby

Geloof me, 1 echt mooie foto is zoveel meer waard dan die hele zooi telefoonfoto’s. Ik kom een uurtje foto’s maken - geen mandjes, tierelantijnen en strikken, gewoon prachtplaatjes (30) van je prachtbaby('s). En jullie.

€275

Portret

Portret nodig? Zakelijk of privé, of liever eentje die je gewoon voor beide kunt gebruiken. In een half uur is het gepiept, je ontvangt 15 foto’s. En complimenten!

€150

Thuis-portret

Geen zin om anderhalf uur onderweg te zijn maar wel graag mooie foto's van het gezin? Ik kom naar je toe en maak een half uurtje foto's in en om het huis. Je krijgt 15 foto's en misschien is een nieuwe traditie geboren!
Alleen in Den Haag mogelijk.

€150

Print Shop

Wanneer ik je de shoot oplever, krijg je toegang tot mijn print shop. Daar kun je hoge kwaliteit fine art prints en passe partouts bestellen. Geleverd in een limited edition portfolio map.

vanaf €100

Kadobon

Geef een shoot kado! Aan je ouders, geliefde, kinderen, pasgeboren kleinkind, opa&oma, vergeet ik nog iemand?
Feestelijk verpakt en per post toegestuurd. Beeld op de kaart uiteraard aangepast aan het soort shoot.

vanaf €150