Belangrijke momenten worden nu vaak met een telefoon vastgelegd. Zeker ook waardevol, maar het haalt het toch niet bij ‘echte’ foto’s. Ik hou van de momenten net tussen het poseren in, waarop je op je mooist bent.

Prijzen zijn inclusief btw, maar exclusief reiskosten buiten Den Haag (0,35ct/km)

Maternity

Foto’s van jou en je mooie buik, met of zonder partner / andere kinderen. We kiezen samen een locatie en zorgen ervoor dat je comfortabel genoeg bent om te shinen.
De shoot duurt ongeveer een uur en je krijgt 50 bewerkte/digitale foto’s.

€275

Family

Met het hele gezin een gezellige shoot, niet te moeilijk, gewoon lekker spelen / wandelen op een mooie plek. We zijn ongeveer 1,5 uur bezig en je ontvangt 60 bewerkte/digitale foto’s.

€295

Newborn

Geloof me, 1 echt mooie foto is zoveel meer waard dan die hele zooi telefoonfoto’s. Ik kom een uurtje foto’s maken - geen mandjes, tierelantijnen en strikken, gewoon prachtplaatjes (een stuk of 50) van je prachtbaby.

€250

Portrait

Portret nodig? Zakelijk of privé, of liever eentje die je gewoon voor beide kunt gebruiken. In een half uur is het gepiept, je ontvangt 15 foto’s. En complimenten!

€120

Deurportret

Geen zin om anderhalf uur onderweg te zijn maar wel graag een paar mooie foto's van het gezin? Ik kom naar je toe en maak een half uurtje foto's. Je krijgt 25 foto's en misschien is een nieuwe traditie geboren!
Deze shoot is alleen in Den Haag mogelijk.

€150