MINI SHOOTS

Eens in de zoveel tijd organiseer ik mini shoots. Korte fotosessies, elke keer weer net even anders qua opzet. De tijd verschilt van 15-30 min, locatie is vrijwel altijd ergens in Den Haag. Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden over de volgende editie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Early birds catches the worm!

SHOOT CLUB

Shoot Club zijn mini fotoshoots in de Boomhuttenclub. Van jou en je kind, alleen je kind(eren), je kind met oma, of jij en je vriendin plus kids, ga zo door. Mix and match. Een shoot duurt 15-20 minuten , is ongedwongen en super gezellig. We gaan hoofdzakelijk spelen en tussendoor schiet ik foto’s. Belangrijkste is dat iedereen het leuk vind - easy peasy op zo’n toffe plek. Tuurlijk rennen ze wel eens weg en wil er soms eentje echt niet op de foto - wees gerust, uiteindelijk lukt het altijd. Ik verwacht geen keurig zittende modelletjes, alleen maar echte onvervalste kids. Dus no excuses, gewoon komen!

Mis je steeds elke editie van Shoot Club of ben je te laat met inschrijven? Of wil je gewoon iets meer tijd? Dan kan je ook een privé shoot boeken. We shooten dan iets langer (ruim 30 min) en je krijgt 25 foto’s.

Hou de instagram van De Boomhuttenclub in de gaten voor de volgende editie! Ze vinden vrijwel altijd in de schoolvakanties plaats.

Shoot Club

- 2x clublidmaatschap voor 1 dag plus limo voor de kids
- 10 high res foto's
- Ben je al clublid? Dan krijg je 2 extra foto’s!
- De foto’s worden digitaal toegestuurd binnen een week

€75

Privé Shoot Club

- 2x clublidmaatschap voor 1 dag plus limo voor de kids
- 15 high res foto's
- Ben je al clublid? Dan krijg je 2 extra foto’s!
- De foto’s worden digitaal toegestuurd binnen een week

€150