SHOOT CLUB

Shoot Club zijn mini fotoshoots in de Boomhuttenclub. Van jou en je kind, alleen je kind(eren), je kind met oma, of jij en je vriendin plus kids, ga zo door. Mix and match. Een shoot duurt 15-20 minuten , is ongedwongen en super gezellig. We gaan hoofdzakelijk spelen en tussendoor schiet ik foto’s. Belangrijkste is dat iedereen het leuk vind - easy peasy op zo’n toffe plek. Tuurlijk rennen ze wel eens weg en wil er soms eentje echt niet op de foto - wees gerust, uiteindelijk lukt het altijd. Ik verwacht geen keurig zittende modelletjes, alleen maar echte onvervalste kids. Dus no excuses, gewoon komen!

SHOOT CLUB €45

  • 2x clublidmaatschap voor 1 dag plus limo voor de kids
  • een online gallery waaruit je zelf 10 foto’s mag selecteren en de mogelijkheid hebt om foto’s bij te bestellen (€5 per stuk of €25 voor het hele album)
  • Ben je al clublid? Dan mag je 2 extra foto’s selecteren!
  • De foto’s worden digitaal toegestuurd binnen een week

PRIVÉ SHOOT CLUB €75

Mis je steeds elke editie van Shoot Club of ben je te laat met inschrijven? Of wil je gewoon iets meer tijd? Dan kan je ook een privé shoot boeken. We shooten dan iets langer (30 min) en je krijgt minimaal 20 foto’s. Neem je nog een gezin mee voor een shoot? Dan krijgen jullie beide 10% korting (maximaal 2 families)

Klopt, allemaal goeie deals!

Hou de instagram van De Boomhuttenclub in de gaten voor de volgende editie! Ze vinden vrijwel altijd in de schoolvakanties plaats. In de higlights van mijn eigen Instagram feed vind je collages van alle voorgaande edities.