“We genieten op een Romeins terras na van ons bijzondere huwelijk hier in Rome. Wat een prachtige serie foto's stuurde je ons (zo snel al)! Licht, kleuren, composities, portretten. Jij verheft fotografie tot kunst. Briljant! En dan ben je ook nog zo'n leuk en fijn mens :) Geweldig dat je erbij was!”

“Sarah is om te beginnen een heerlijk mens! Super relaxed, vrolijk en ze voelde eigenlijk meteen als een vriendin. Haar stijl van fotograferen spreekt ons enorm aan, omdat ze zoveel oog heeft voor detail en meteen snapt wat je bedoelt. Niet van die stijve, geposeerde foto's, maar authentiek en echt zoals het is op dat moment. Ik heb nog nooit zo mooi op foto's gestaan! Sarah heeft onze bruiloft precies zo vastgelegd zoals het was en daar zijn we zo onwijs bij mee!”

“Je hebt ons echt fantastische plaatjes gegeven die voor altijd met ons meegaan! En als ik me in deze laatste weken een gestrand vrachtschip voel, kijk ik weer naar die plaatjes en ben ik weer apetrots om m'n mens-maak-skills! Dankjewel!”

“Mijn tweede collab shoot met Saar! En elke plaat is raak. Naast fotograaf is ze ook vaak mijn sparringsmaat. Ze is betrokken sinds het eerste uur van Tiny Toko en snapt als geen ander welke sfeer ik met mijn werk neer wil zetten. Met volste vertrouwen laat ik haar gaan en dat levert de mooiste beelden op. En dan is ze ook nog eens een lief, relaxed, grappig en fijn mens. Mijn Misses Prins op het witte paard ;)”

“Heel blij met het resultaat van mijn wedding foto's! Hele prettige samenwerking en supersnel top resultaat. Creatief en origineel!”

“Wij hebben met Sarah gewerkt voor de eerste shoot van ons merk Enfantje. Van tevoren hebben we een kleine briefing gehad, waarin we het beoogde sfeertje hebben besproken. Na een dag schieten in het Pulitzer Hotel in Amsterdam heeft Sarah dat sfeertje neergezet. Ze dacht mee en kwam met creatieve set-ups. Ook de product foto's waren top!”

“Deze prachtvrouw zegt een week van tevoren JA op het vastleggen van onze dag. Staat op haar blote voeten in het water in de polder voor foto's (allermooist). Oog voor het kleinste detail, maakt van elke locatie een plaatje, schaduw, wind, ruimte, alles kan, niets hoeft. Open, creatief, kalm, vol liefde en intuïtief. En dan het resultaat: puur, echt, licht: PRACHTIG.”

“We were absolutely happy with the shooting, Sarah made us feel very comfortable at all times. Breastfeeding breaks got captured and ended up being our favorite pictures. It just felt very natural and was visible at the outcome. Thank you again!”

“Foto's laten maken voor m'n website vond ik een noodzakelijk kwaad. En ingewikkeld ook. Jezelf op een foto. Maar op de dag zelf heb ik het me toch een partij gezellig gehad met Saar! En ineens waren er ook nog prachtige foto's waarvan je je niet voorkan stellen dat je ze niet zou willen hebben. Je hebt geen noodzaak nodig om een sessie met haar te boeken.”

“Superblij en dankbaar met de promofoto’s die Sarah maakte van onze workshop boomklimmen en mindfulness. Ik snap niet hoe ze het doet. Ik heb die boom al 1000 keer op de foto gezet en dan komt Misses Prins langs, schiet een half uurtje raak en ’s avonds landen daar toch potdorie een serie crispy foto’s in m’n mailbox… niet normaal. Levendig, sfeervol, warm en dat alles met een dikke creatieve twist. LOVE it!”

“If her camera was a pen, her pictures would be poetry. Mrs Prins captures a moment like nobody else.”

“Sarah heeft hele toffe foto's gemaakt van onze sieraden en onze winkel. Ze heeft twee keer een shoot bij ons gedaan. De compositie die ze daarna maakte van de foto's is heel gaaf en geeft goed de sfeer van de winkel weer en van hoe wij werken. Het wordt voor ons ook een stuk makkelijker om iets te posten op instagram. Je feed ziet er ook gelijk supermooi uit!”

“Sarah heeft tijdens de diplomering van onze zorgopleidingen hele mooie sfeerbeelden gemaakt. Ze was steeds waar ze moest zijn, waardoor ze vele mooie momenten heeft vastgelegd. Leuk mens om mee te werken! En de foto's hadden we al binnen een week. Extra leuk voor de afgestudeerden, die er naar uit keken.”