“Foto's laten maken voor m'n website vond ik een noodzakelijk kwaad. En ingewikkeld ook. Jezelf op een foto. Maar op de dag zelf heb ik het me toch een partij gezellig gehad met Saar! En ineens waren er ook nog prachtige foto's waarvan je je niet voorkan stellen dat je ze niet zou willen hebben. Je hebt geen noodzaak nodig om een sessie met haar te boeken.”

“De fotoshoot met Misses Prins was erg geslaagd. Sarah werkt zeer professioneel en heeft in haar hoofd hoe het resultaat eruit moet komen te zien. Daarnaast hing er een ongedwongen en relaxte sfeer voor de kinderen waardoor het voor hun ook een feest was. Prachtige foto's, en ze is ook nog eens heel lief en creatief!”

“Saar weet heel sfeervolle beelden vast te leggen. Het ging eigenlijk vanzelf in een relaxte ongedwongen sfeer. Ik ben heel erg blij met de foto's!”

“[...]Na het bekijken van haar portfolio winst ik het zeker, ik wil Saar als fotograaf op mijn huwelijk. Er was meteen een goede klik [..]. Ook viel het niet op ze bezig was met fotograferen op belangrijke momenten wat erg prettig is. Daarnaast is ze een ontzettend leuk mens, wat nog een extra toevoeging is op je mooiste dag. De foto’s zagen er fenomenaal uit en werden snel opgeleverd. Ik zou Saar zeker nog een keer vragen om een evenement te fotograferen en zeker aanraden als fotograaf op je huwelijk!”

“Sarah heeft tijdens onze bruiloft prachtige foto's gemaakt! Ik zag er van te voren tegenop om een fotograaf te moeten vragen vanwege de stijfheid van sommige bruidsfoto's en mijn aversie tegen poseren [...] De foto's waren razendsnel klaar, zo konden we al heel snel nagenieten. Ik ben ontzettend blij dat we Sarah als fotograaf hadden. Een relaxte, positieve extra bruiloftsgast die ook nog eens heel mooie foto's maakt; zo voelde het! (volledige recensie te vinden op instagram hightlights)”

“Met 36 weken zwangerschap heb ik foto’s laten maken door Sarah[...] Ik houd zelf niet meteen van op foto’s staan, maar Sarah was heel relaxt waardoor ik er makkelijk in meeging. Op de foto’s zie je echt dat ik het ben, qua sfeer en stijl. Ik voelde me op mijn gemak en ik heb, ondanks mijn vooroordelen van zwangerschapsfoto’s, de shoot met ontzettend veel plezier gedaan. Dit had ik niet kunnen doen zonder Sarah. Sarah is leuk om mee samen te werken! (Volledige recensie op Instagram highlights)”

“Superblij en dankbaar met de promofoto’s die Sarah maakte van onze workshop boomklimmen en mindfulness. Ik snap niet hoe ze het doet. Ik heb die boom al 1000 keer op de foto gezet en dan komt Misses Prins langs, schiet een half uurtje raak en ’s avonds landen daar toch potdorie een serie crispy foto’s in m’n mailbox… niet normaal. Levendig, sfeervol, warm en dat alles met een dikke creatieve twist. LOVE it!”

“If her camera was a pen, her pictures would be poetry. Mrs Prins captures a moment like nobody else.”

“Sarah heeft hele toffe foto's gemaakt van onze sieraden en onze winkel. Ze heeft twee keer een shoot bij ons gedaan. De compositie die ze daarna maakte van de foto's is heel gaaf en geeft goed de sfeer van de winkel weer en van hoe wij werken. Het wordt voor ons ook een stuk makkelijker om iets te posten op instagram. Je feed ziet er ook gelijk supermooi uit!”

“Sarah heeft tijdens de diplomering van onze zorgopleidingen hele mooie sfeerbeelden gemaakt. Ze was steeds waar ze moest zijn, waardoor ze vele mooie momenten heeft vastgelegd. Leuk mens om mee te werken! En de foto's hadden we al binnen een week. Extra leuk voor de afgestudeerden, die er naar uit keken.”

“Fotoshoots met Misses Prins zijn een FEEST met hoofdletters. Ik ben altijd zo blij als ik haar foto’s laat maken voor mijn website of socials. Saar is heel relaxed & ontspannen waardoor alle zenuwen vanzelf snel weg ebben. Ze werkt professioneel, met focus en ook heel intuïtief - waardoor je opeens in een flow zit en de leukste plaatjes samen schiet, in co-creatie en plezier. Het fijnste is dat het resultaat altijd prachtig en verrassend is. Een dikke vette aanrader!”

“The photoshoot with Sarah was my best experience that I had with a photographer. She knows how to get the best pictures, made the session with my 1 year old baby comfortable. She understood quickly our idea of pictures; spontaneous with full of emotion and without posing in front of camera. She is very talented and professional. Higly recommend. And thank you again for giving me this beautiful pictures.”

“Door de open en positieve houding van Sarah hoefden onze jongens niet te ontdooien en waren ze meteen op hun gemak waardoor we heel natuurlijk zijn vastgelegd. We hebben een hele reeks prachtige foto's van ons gezin waar het plezier vanaf spat. De mooie omgeving werkte natuurlijk ook goed mee. Heel blij mee!”

“Op een zomerdag heeft Sarah ons in alle vroegte mee op pad genomen. Althans: wij gingen gezellig als gezin wandelen door de mooie groene tuin bij Pluk en zij maakte foto's van dit alles. Sarah wist snel de harten van onze peuter en kleuter te veroveren, waardoor er heel veel blije, enthousiaste en mooie foto's gemaakt zijn. Hierdoor staan we nu eindelijk een paar keer heel erg leuk en spontaan als gezin op de foto. Een gezellige ochtend met een prachtig resultaat!”