“[...]Na het bekijken van haar portfolio winst ik het zeker, ik wil Saar als fotograaf op mijn huwelijk. Er was meteen een goede klik [..]. Ook viel het niet op ze bezig was met fotograferen op belangrijke momenten wat erg prettig is. Daarnaast is ze een ontzettend leuk mens, wat nog een extra toevoeging is op je mooiste dag. De foto’s zagen er fenomenaal uit en werden snel opgeleverd. Ik zou Saar zeker nog een keer vragen om een evenement te fotograferen en zeker aanraden als fotograaf op je huwelijk!”

“Sarah heeft tijdens onze bruiloft prachtige foto's gemaakt! Ik zag er van te voren tegenop om een fotograaf te moeten vragen vanwege de stijfheid van sommige bruidsfoto's en mijn aversie tegen poseren [...] De foto's waren razendsnel klaar, zo konden we al heel snel nagenieten. Ik ben ontzettend blij dat we Sarah als fotograaf hadden. Een relaxte, positieve extra bruiloftsgast die ook nog eens heel mooie foto's maakt; zo voelde het! (volledige recensie te vinden op instagram hightlights)”

“If her camera was a pen, her pictures would be poetry. Mrs Prins captures a moment like nobody else.”

“Met 36 weken zwangerschap heb ik foto’s laten maken door Sarah[...] Ik houd zelf niet meteen van op foto’s staan, maar Sarah was heel relaxt waardoor ik er makkelijk in meeging. Op de foto’s zie je echt dat ik het ben, qua sfeer en stijl. Ik voelde me op mijn gemak en ik heb, ondanks mijn vooroordelen van zwangerschapsfoto’s, de shoot met ontzettend veel plezier gedaan. Dit had ik niet kunnen doen zonder Sarah. Sarah is leuk om mee samen te werken! (Volledige recensie op Instagram highlights)”

“Door de open en positieve houding van Sarah hoefden onze jongens niet te ontdooien en waren ze meteen op hun gemak waardoor we heel natuurlijk zijn vastgelegd. We hebben een hele reeks prachtige foto's van ons gezin waar het plezier vanaf spat. De mooie omgeving werkte natuurlijk ook goed mee. Heel blij mee!”

“Fotoshoots met Misses Prins zijn een FEEST met hoofdletters. Ik ben altijd zo blij als ik haar foto’s laat maken voor mijn website of socials. Saar is heel relaxed & ontspannen waardoor alle zenuwen vanzelf snel weg ebben. Ze werkt professioneel, met focus en ook heel intuïtief - waardoor je opeens in een flow zit en de leukste plaatjes samen schiet, in co-creatie en plezier. Het fijnste is dat het resultaat altijd prachtig en verrassend is. Een dikke vette aanrader!”

“The photoshoot with Sarah was my best experience that I had with a photographer. She knows how to get the best pictures, made the session with my 1 year old baby comfortable. She understood quickly our idea of pictures; spontaneous with full of emotion and without posing in front of camera. She is very talented and professional. Higly recommend. And thank you again for giving me this beautiful pictures.”

“Op een zomerdag heeft Sarah ons in alle vroegte mee op pad genomen. Althans: wij gingen gezellig als gezin wandelen door de mooie groene tuin bij Pluk en zij maakte foto's van dit alles. Sarah wist snel de harten van onze peuter en kleuter te veroveren, waardoor er heel veel blije, enthousiaste en mooie foto's gemaakt zijn. Hierdoor staan we nu eindelijk een paar keer heel erg leuk en spontaan als gezin op de foto. Een gezellige ochtend met een prachtig resultaat!”