Allereerst, wat tof dat je op deze pagina bent beland! Dat betekent dat je op zoek bent naar iemand die jouw trouwdag vast gaat leggen op een manier die niet zo geposeerd en standaard is.


Op zoek naar mijn pakketten? Ik heb ze overboord gegooid. Na een hele rits bruiloften ben ik tot de conclusie gekomen dat elke bruiloft maatwerk is. 

Dus wil je mijn prijs weten voor jullie dag? Stuur me dan een berichtje met daarin (grofweg) jullie plannen - dan maken we een vrijblijvende bel-afspraak. 

Ook kan ik nog een uitgebreider portfolio toesturen. Heb je al eens op mijn Instagram gekeken? Hoewel dit lang niet allemaal trouwfoto’s zijn is het wel een goede afspiegeling van mijn stijl.


Je kunt rekenen op een vanaf-prijs van €1000 voor alleen de ceremonie en een korte ‘love-shoot’ tot pak ‘m beet €3000 voor een volledige dag van aankleden tot uitzwaaien en een dik customized album. 


Heel graag leer ik jullie van te voren kennen - liefst in real life. Want een goeie match is wel belangrijk op zo'n bijzondere dag. Je hebt me immers de hele tijd om je heen ;) Ook stel ik jullie vragen over de familie en vrienden, om op de dag zelf geen belangrijke zaken over het hoofd te zien.


Omdat ik heel erg hou van afwisseling in mijn werk neem ik een beperkt aantal bruiloften per jaar aan. Wacht dus niet te lang met contact opnemen, want je weet waarschijnlijk nu je aan dit trouw-circus bent begonnen; alles moet maanden tevoren geregeld ;) Lees je dit nu terwijl The Day al zo goed als volgende week is? Probeer het toch gewoon, je weet nooit! Ik hou wel van spontane acties.