Belangrijke momenten worden nu vaak met een telefoon vastgelegd. Zeker ook waardevol, maar het haalt het toch niet bij ‘echte’ foto’s. Plus je staat er zelf nooit op. Gun jezelf zo nu en dan een mooie reportage. Als kado ook super, of naderhand in de vorm van een mooie print bijvoorbeeld.

Maar ik ben echt NIET fotogeniek! En het is zo awkward om te poseren. Niet waar, iedereen is mooi op z'n eigen manier en ik ga dat vastleggen. Waar, poseren is awkward en dat gaan we dus ook niet doen. Waar nodig geef ik wel aanwijzigingen, maar geen zorgen over stijve plaatjes. Ik hou van de momenten net tussendoor, waarop je op je mooist bent.

De sessies duren 1 tot 2 uur, soms staat alles er snel op, een andere keer is het fijner meer tijd te nemen. Go with the flow!

Je ontvangt binnen 2 weken ten minste 30 (digitale high res) beelden. Vaak zijn het er meer, maar geen verborgen kosten door bijbestellen. Bij elke lifestyle shoot ontvang je ook een mini harmonica album (met daarin +-18 foto's, evt bij te bestellen voor familie)

Prijzen zijn inclusief btw, maar exclusief reiskosten buiten Den Haag

Zwanger

Foto’s van jou en je mooie buik, met of zonder partner / andere kinderen. We kiezen samen een locatie en zorgen ervoor dat je comfortabel genoeg bent om te shinen.


€450

Baby

Geloof me, 1 echt mooie foto is zoveel meer waard dan die hele berg telefoonfoto’s. Ik kom even jullie bubbel in - geen mandjes, tierelantijnen en strikken, gewoon prachtplaatjes van je prachtbaby('s). En jullie.


€450

DAG(JE) MEE

Een halve of hele dag volg ik jullie gezin tijdens de 'gewone' gang van zaken en leg dit bijzonder mooi vast. Inclusief flat-lay album. Halve dag (3-4 uur) €750, hele dag (7-8 uur) €1250


vanaf €750