Jij bent hier omdat je eigenlijk een beetje de anti-bride bent. Je gaat trouwen en hebt er zeker wel zin in, maar je kijkt op tegen geposeerde foto’s. Krijgt rillingen bij het idee om eindeloos in rijtjes te gaan staan of in romantische posities gezet te worden. Je wil gewoon jezelf zijn, basta. 

Waar je wel van houdt zijn mooie beelden van echte momenten, details, emoties. Ik ben tijdens een bruiloft continue gefocust op die zaken. Met een filmische, artistieke insteek leg ik jullie dag vast. Je krijgt van mij vervolgens een serie foto's die samen een verhaal vertellen. Dat kan van begin tot eind, maar ook prima een hoofdstuk zijn. 


WERKWIJZE

Wanneer je mailt met interesse in mij als fotograaf stuur ik je een uitgebreid online portfolio zodat je een goed beeld hebt van mijn werk. Daarnaast plannen we een oriënterende (video)bel-afspraak. Is er van beide kanten een match en akkoord op de offerte, dan spreken we af ‘in het echt’ om alles uitgebreid te bespreken. Ik vind die match heel belangrijk. Het liefst verdwijn ik tussen jullie gasten als een soort nieuwe vriendin die er heel makkelijk tussen past. Op die manier kan ik alles vangen zoals ik wil. Is de match er niet? Echt geen probleem, ik heb misschien ook wel suggesties voor je, zoveel mensen zoveel wensen. 


Ik heb geen speciale pakketten waar je uit kunt kiezen. Voor een inzicht in de prijs:

  • 6 uur fotografie €1950
  • 8 uur fotografie €2200
  • 10 uur fotografie €2450
  • Altijd inbegrepen: 6 harmonica boekjes voor de belangrijkste mensen
  • Een preview the day after
  • Foto's binnen 2 weken geleverdWat betreft het aantal beelden: je krijgt van mij alles wat ik selecteer als mooi. Geen verborgen kosten door bijbestellen. Het gemiddelde ligt op 30 foto's per uur.


Omdat ik heel erg hou van afwisseling in mijn werk, plus met volledige aandacht en focus wil kunnen fotograferen op jouw belangrijke dag, neem ik een beperkt aantal bruiloften per jaar aan. Wacht dus niet te lang met contact opnemen, want je weet waarschijnlijk nu je aan het hoofdstuk trouwen bent begonnen; alles moet maanden tevoren geregeld ;)

Lees je dit terwijl The Day al zo goed als volgende week is? Probeer het toch gewoon, je weet nooit! Ik hou wel van spontane acties.