Jij bent hier omdat je eigenlijk een beetje de anti-bride bent. Je gaat trouwen en hebt er zeker wel zin in, maar je kijkt op tegen die klassieke geposeerde foto’s. Krijgt rillingen bij het idee om eindeloos in rijtjes te gaan staan of in romantische posities gezet te worden. Je wil gewoon jezelf zijn, basta. 

Waar je wel van houdt zijn mooie beelden van echte momenten, details, emoties. Ik ben tijdens een bruiloft continue gefocust op die zaken. Met een filmische, artistieke insteek leg ik jullie dag vast. Je krijgt van mij vervolgens een serie foto's die samen een verhaal vertellen. Dat kan van begin tot eind, maar ook prima een hoofdstuk zijn. 

TIP: neem tijdens jullie dag wel echt een momentje voor jezelf, zodat er ook foto's zijn van jullie samen (waar het tenslotte om draait). Ik loods jullie wel door het ongemak heen, beloofd,


WERKWIJZE

Wanneer je mailt met interesse in mij als fotograaf stuur ik je een uitgebreid online portfolio zodat je een goed beeld hebt van mijn werk. Daarnaast plannen we een oriënterende (video)bel-afspraak. Vervolgens ontvangen jullie een offerte gebaseerd op dit eerste gesprek. Als dit akkoord is, dan spreken we ongeveer een maand voor de bruiloft af ‘in het echt’ om het draaiboek uitgebreid te bespreken. Tussendoor kan je mij ook altijd bereiken voor vragen of tips.

Het persoonlijk contact naar de bruiloft toe vind ik erg belangrijk. Het liefst verdwijn ik tussen jullie gasten als een soort nieuwe vriendin die er heel makkelijk tussen past. Op die manier kan ik alles vangen zoals ik wil, en nog belangrijker; zoals jullie wensen.


PRIJZEN

Ik heb geen speciale pakketten waar je uit kunt kiezen. Voor een inzicht in de prijs; voor 10 uur fotografie (gemiddeld aantal uren van afgelopen jaren) inclusief een dik coffeetable kunstboek van jullie dag betaal je €3400. Ga je voor een kortere reportage van bv 6 uur zonder boek, dan kom je uit op €2250.

Deze prijzen zijn altijd inclusief alle foto's, reiskosten, 6 pocket boekjes voor ouders en getuigen, een preview the day after en oplevering van al het beeld binnen 2 weken.

Schrik je van deze bedragen? Snap ik. Je bent niet de enige. Maar het is het waard. Echt.


Wat betreft het aantal beelden: je krijgt van mij alles wat ik selecteer als mooi. Het zijn er altijd meer dan genoeg en ik doe niet aan verborgen kosten door bijbestellen.


Omdat ik heel erg hou van afwisseling in mijn werk, plus met volledige aandacht en focus wil kunnen fotograferen op jouw belangrijke dag, neem ik maar een beperkt aantal bruiloften per jaar aan. Wil je weten of ik nog beschikbaar ben op jullie datum? Stuur me dan vooral een berichtje.